Info - Turun Saaristomatkat

Peruutusehdot

Noudatamme Kuluttajaviraston yleisiä matkapakettilehtoja sekä Turun Saaristomatkat Oy:n erikoisehtoja. Matkavälittäjinä ollessamme peruutusehdot menevät kulloisenkin yhteistyökumppanin peruutusehtojen mukaan (esim. laivanvarustajilla tai aktiviteettien tuottajilla on omat peruutusehtonsa, jotka löytyvät kyseisen yrityksen online-kaupasta).

Huomioithan myös risteilyjen ja venekuljetusten osalta mahdolliset säävaraukset.

Matkan varaus

Varaukset Johku-verkkokaupan kautta

Toimiessamme matkanvälittäjinä, käytössä on Johkun online-pohjainen varaus- ja maksujärjestelmä. Matkan tai aktiviteetin voi varata ja maksaa samalla kertaa. Varaus ja maksu kirjautuvat myyjän järjestelmään, josta asiakas saa vahvistuksen sähköpostiinsa.

Varaukset lomakkeen kautta

Jossain tapauksissa matka varataan lomakepohjaisesti ja silloin asiakas saa vahvistuksen ja laskun sähköpostiinsa.

Matkavarausta tehdessään asiakas on velvollinen ilmoittamaan tärkeät tiedot, kuten nimen, puhelinnumeron, sähköpostin, jne, riippuen siitä millainen matka tai aktiviteetti on kyseessä.

Turun saaristomatkat oy:n erikoisehdot

Matkustaja voi peruuttaa matkan ilman erityistä syytä seuraavasti:

1 päivän matkat kotimaassa

Matkan voi peruuttaa kuluitta viimeistään 4 vrk ennen matkaa. Alle 4 vrk ennen matkaa tehdyissä peruutuksissa perimme matkasta 100 % hinnan. Peruutustapauksissa toimistokuluina perimme kuitenkin aina 15 €/varaus.

2 vrk ja sitä pidemmät matkat

Mikäli kyseessä on vähintään 2 vrk pituinen matka, matkan voi perua kuluitta 30 vrk ennen matkaa. Mikäli matka peruutetaan 29-14 vrk ennen matkaa, Turun Saaristomatkoilla on oikeus pidättää sellaiset kulut, joista ei ole hinnanpalautusoikeutta (esim. hotellit, jne). Jos matka peruutetaan 14-7 vrk ennen matkan alkua, peritään 60 % matkan hinnasta. Mikäli peruutus tehdään tätä myöhemmin, asiakkaalta peritään koko matkan hinta. Peruutustapauksissa toimistokuluina perimme kuitenkin aina 20 €/varaus.

Konsertti-, teatteri- tai oopperamatkat

Mikäli kyseessä on konsertti-, teatteri- tai oopperamatka, joko yhden päivän tai useamman vuorokauden matkan osana, peruutustapauksissa asiakas maksaa lipun hinnan, mikäli lippu on jo maksettu ja lunastettu sekä muut mahdolliset palvelut, kuten 1 päivän ja 2 vrk tai sitä pidempien matkojen peruutusehdoissa on mainittu. Peruutustapauksissa toimistokuluina perimme kuitenkin aina 15 €/varaus.

Mikäli matkustaja ei ole peruuttanut matkaansa eikä saavu ilmoitetulle lähtöpaikalle, häneltä peritään koko matkan hinta.

Suosittelemme matkan varausvaiheessa ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusturva.

Matkanjohtajapankki

Yhteistyökumppanit

Etsitkö luotettavaa matkanjohtajaa tai opasta ryhmäsi saaristomatkalle tai johonkin muuhun matkaan?

Olemme koonneet tähän osioon luotettavien kumppaneidemme esittelyt. Mikäli haluat ottaa heihin yhteyttä, yhteystiedot löytyvät kunkin henkilön profiilista. Myös meidän kauttamme yhteys järjestyy niin halutessasi.

Turun Saaristomatkat tarjoaa matkaelämyksiä ja aktiviteetteja mm. seuraavien yhteistyökumppaneiden kanssa:

 

Matkanjohtaja Jouni Elomaa

Matkanjohtajuuksia yli 25 vuotta eri puolilla Eurooppaa ja Japanissa.

Opastuskielet: suomi ruotsi, englanti, japani ja ranska
Matkanjohtajatehtävissä kykenen asioimaan myös useilla muilla kielillä.

Auktorisoitu opas: Turku (vuodesta 1988), Naantali sekä koulutus myös mm. Hämeen Härkätie

Erikoisalat: kulttuurihistoria, taiteet ja arkkitehtuuri, puutarhat, uskonnolliset kohteet ja pyhiinvaellukset, arkeologia, suku- ja henkilöhistoria, kirjallisuus

Yhteystiedot:

+358 40 7254 386
jelomaa@fkf.fi
Virusmäentie 96 C
20300 TURKU

 

Matkanjohtaja Maria Pick

Turun, Ahvenanmaan ja Tukholman saaristojen tuntija. Olen asunut ja toiminut yrittäjänä saaristossa lähes 20 vuotta. Nykyajan saaristolainen elämäntapa on arkipäivääni.

Liikun saaristossa yhteysaluksilla, bussilla, omalla autolla ja polkupyörällä. Luontoelämykset, kuvataide ja kulttuurihistoria ovat lähellä sydäntäni. Suosikkivuodenaikojani saaristossa ovat kevät, loppukesä ja talvi. Keskikesän ulkopuolella saaristo näyttäytyy aidoimmillaan: hiljaisuus, tyhjyys ja luonnon voimiin sopeutuminen ovat saaristolaisuuden ydintä.

Matkanjohtajana toimiessani teen parhaani, että ryhmällä on hyvä olla ja että matka vastaa odotuksia. Matkan aikana sattuu ja tapahtuu: yllättävät ja odottamattomat tilanteet onnistun usein kääntämään jännittäviksi elämyksiksi.

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti

Yhteystiedot:

Maria Pick
marialeena.pick@gmail.com
+358 50 5574 225