Ryhmämatkat saaristoon

Ryhmämatkat valittuihin kohteisiin saaristossa

Ryhmämatkojen kohteet ovat tarkkaan valittuja ja yleensä opas tai matkanjohtaja on mukana matkalla. Ryhmämatkalla saat paljon tietoa alueesta tai kohteesta, sen historiasta ja nykypäivästä.

Matkustaminen on helppoa – kohteet, ruokailut ja kahvitukset ovat valmiiksi varattuja ja asiakkaan vastuulla on lähinnä olla lähtöpaikassa oikeaan aikaan. Järjestämme matkoja myös sellaisiin paikkoihin saaristossa, jonne muuten pääset helposti vain omalla veneellä. Meillä on tarjonnassa myös opastettuja pyörämatkoja, jolloin saat nauttia täysipainoisesti pyöräilystä upeissa maisemissa turvallisesti. Opas on mukana ja huolehtii matkan aikana olevista asioista.

Kaukainen Utön saari 21.-22.8.2021 (mennyt)

Matkaohjelma

21.8. lauantai
Matkalle lähdetään aamupäivän aikana. Matkaohjelman loppuosasta löytyy matkan lähtöajat ja -paikat.

Ajamme Paraisten ja Nauvon kautta kohti Pärnäisten lauttarantaa. Matkalla poiketaan yhteiselle lounaalle. Pärnäisisten satamasta M/S Baldur lähtee kohti Utön saarta klo13.30. Lautalla on hyvä aika rentoutua, nauttia syömisestä ja juomisesta niin halutessaan. Matkalla näemme monia saaria ja pieniä idyllisiä satamia, Baldur poikkeaa pikaisesti Nötössä, Aspössä ja Jurmossa.

Alkuillalla, klo 18.15 saavumme Utön saarelle. Satamasta on lyhyt matka hotellille (noin 200 metriä). Matkatavarat noudetaan hotellin toimesta, majoittuminen Utö Havshotelliin. Majoittumisen jälkeen meillä alkaa yhteinen opastus majakalla. Kansainvälisen majakkaviikonlopun aikana halukkailla on mahdollisuus päästä ainutlaatuiselle vierailulle majakan linssistöön. Kuulemme tarinoita majakan historiasta ja utöläisten elämästä ennen ja tänään. Saaren menneisyyteen kuuluu myös amerikkalaisen aluksen, Park Victoryn haaksirikko, josta kuulemme lisää kierroksella. Illan aikana meillä on tarjolla pientä suolaista syötävää.

22.8. sunnuntai
Aamiaisen jälkeen on vapaata aikaa omaan tahtiin jatkaa saareen tutustumista. Polkuja ulottuu joka kolkkaan ja päivän aikana voi käydä tutustumassa kappelissa ja kotiseutumuseossa. Veneliikennettä on mukava seurata kaikessa rauhassa ja samalla saattaa nähdä vilauksen esimerkiksi merikotkasta.

Puolilta päivin nautimme yhteisen lounaan. Paluulähtö kohti kotiseuduille alkaa klo 13.30 tutun M/S Baldurin kyydillä. Pärnäisten satamassa olemme klo 18.15, ajo kotiseuduille.

Matkan hinta

245 € / hlö
45 € yhden hengen huonelisä

Hinta sisältää:
  • bussimatkat
  • majoituksen Utö Havshotellissa
  • opastuksen Utössä ja majakalla
  • iltapala
  • 2 x ruokailu
  • matkanjohtajan palvelut

Huom! Laivamatkat ovat ilmainen palvelu kaikille matkalaisille.

Huomioitavaa
  • Matkalle kannattaa pukeutua sään mukaisiin varusteisiin. Ulkosaaristossa tuulee yleensä aina ja tuulen pitävät varusteet on hyvä olla mukana.
  • Hyvät jalkineet ovat myös tärkeät.

Kiikarit ja kamerat mukaan!

Matkan lähtöaikataulu ja lähtöpaikat
KLO PAIKKAKUNTA LÄHTÖPAIKKA
7.45 Kemiö linja-autoasema
8.10 Perniö linja-autoasema
8.40 Salo tori
9.10 Paimio liikennevalopysäkki
9.45 Turku linja-autoasema, tilausajolaituri
10.00 Kaarina palolaitoksen kohdalla oleva pysäkki
10.20 Parainen linja-autoasema

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on J & M Launokorpi Oy.